Ostalo

Ostalo

Ostalo

Active filters

Elektronski Odštevalnik Časa Baseus Heyo...

Price €17.94

Digitalni zaslon z okroglim LED zaslonom omogoča hiter pogled na čas in je zelo priročn. Zavrtite, da prilagodite čas trajanja, od 0 do 99 min , enostavn za upravljanje. Nastavljiv opomnik za odštevanje s 3 možnostimi glasnosti (visoka glasnost, majhna glasnost in tihi način delovanja). Magnet, ki se lahko pritrdi na površino železnih materialov, kot npr. hladilniki. Podpira metode prištevanja in odštevanja časa.

Specifikacije:

- Material: ABS
- Napetost: 4,5 V
- Delovna temperatura: 0℃-50℃
- Povprečna doba delovanja: 3 mesece
- Časovni razpon: 0-99 minut, 0-59 sekund
- Prestave glasnosti: tišina 0 db / majhna glasnost 60-70 db / visoka glasnosti 80-90 db
- Velikost: 78 x 78 x 27,5 mm
- Teža: 90 g
- Za uporabo potrebne 3x baterije velikosti: AAA (Baterije niso vključena)


Teža neto v kg: 0.0900
Teža bruto v kg: 0.1000
Garancija v mesecih: 12

  • New product

Električni Pihalnik Compucleaner Xpert Electric...

Price €89.99

Informacije o izdelku - CompuCleaner Xpert, puhalnik prahu

  • Idealno za čiščenje elektronskih naprav in občutljivih elementov
  • Zmogljiv 550-vatni električni motor za enakomeren in močan pretok zraka
  • 2-stopenjska regulacija hitrosti za različne stopnje moči
  • Lahek in ergonomski dizajn v črnem ohišju
  • Več nastavkov in ščetk za različne namene
  • Napaja se iz običajne vtičnice

IT Dusters CompuCleaner Xpert v podrobnostih

Zmogljiva računalniška strojna oprema je še posebej dovzetna za umazanijo in prah, zato uporabnik nikakor ne sme pozabiti na to, da je sistem občasno ustrezno očiščen. Točno tukaj nastopi IT Dusters CompuCleaner Xpert . Ta električni čistilni puhalnik je nadgrajeni model prodajne uspešnice CompuCleaner Original in je idealen partner, ko gre za čiščenje elektronskih naprav z občutljivimi elementi. Ta model zagotavlja še večjo moč s 550 vati, ima praktično regulacijo moči v dveh nivojih in je opremljen z vrsto uporabnih nastavkov in ščetk. Uporaba jeklenk s stisnjenim zrakom, katerih zmogljivosti se lahko hitro poslabšajo in seveda dolgoročno postanejo drage, postaja zato zastarela.

Električni čistilni puhalnik za IT strojno opremo

Čistilni puhalnik, priključen neposredno na vtičnico, zagotavlja močan in enakomeren pretok zraka. To pomeni, da je mogoče računalniške komponente in zunanje naprave očistiti ne le učinkovito, ampak tudi stroškovno ugodno. Prihranek pri stroških, saj bi sicer morali za čiščenje kupiti drage pločevinke s stisnjenim zrakom, katerih učinkovitost se običajno hitro poslabša.

Čistilnemu puhalniku IT Dusters CompuCleaner Xpert nikoli ne zmanjka zraka, zato je zagotovljen neprekinjen pretok zraka. Zračni tok, ki ga ustvarja model Xpert, je dovolj močan, da odstrani trdovraten prah in tujke iz elektronskih naprav, tudi na težko dostopnih mestih. Model Xpert ima regulacijo hitrosti. Nizka nastavitev je idealna za čiščenje lomljivih in posebej občutljivih komponent, medtem ko nastavitev visoke zmogljivosti nudi odlične pogoje za globinsko in temeljito čiščenje.

Praktično obseg dobave vključuje več različnih nastavkov, pri čemer lahko pretok zraka združimo, razširimo ali na primer opremimo z majhno krtačo. Za vrhunski rezultat čiščenja so modelu Xpert priložene tudi tri visokokakovostne ESD krtače.

Tehnične podrobnosti:

  • Material: plastika
  • Barva: Črna
  • Moč: 550 vatov
  • Napajanje: vtičnica (240V)
 

Nadaljnje povezave do "CompuCleaner Xpert, puhalnik prahu"

Brabantia Kuhinjski Noži Z Nastavkom Za Predal

Price €48.99

Brabantia kuhinjski noži z nastavkom za predal


Brabantia set kuhinjskih nožev z nastavom za predal so visoko kvalitetni noži, narejeni iz nerjavečega jekla, V setu prejmete 3 nože, in sicer nož za kruh, "chef" nož in velik nož za meso. Nože odlikuje dober oprijem. Zraven kompleta prejmete tudi nastavek za predal, tako da bodo noži vedno pravilno razvrščeni in tudi življenska doba ostrine so bo podaljšala. 


Lastnosti:



  • Set kuhinjskih nožev:  nož za kruh, "chef" nož in velik nož za meso

Uradna stran proizvajalca


Steuber Rezalnik Sadja In Zelenjave

Price €25.75
Steuber rezalnik zelenjave in rezalnik čebule s 6 vstavki, rezalnik zelenjave, sekljalnik sadja in zelenjave, večnamenski rezalnik, univerzalni rezalnik!



  • Material plastika, nerjaveče jeklo Barva mint zelena
  • Material rezila nerjaveče jeklo
  • Blagovna znamka Steuber
  • Dimenzije artikla D x Š x V 29 x 12 x 9 centimetrov
  • Kvadratna oblika rezila Način delovanja Ročno