Čistilnik na hladno vodo Greenworks G70

Reference: 2847335

€399.99
Tax included

Moč 3000W, 180 bar, pretok vode 660 l/h, dolžina cevi 10 m, nastavljiva šoba 5v1.  Pištolo, sulico in šobi lahko shranite v predel za shranjevanje pribora. Čistilcu je dodatna še rotacijska šoba in posoda za detergent. 

Quantity

 

Varno naročanje

 

Hitra dostava: 1-3 dni

 

Možnost vračila ali menjave

 

Različne možnosti plačila



Podrobnejši opis

Z modelom G70 Greenworks širi PRO razred visoko tlačnih čistilcev, ki so z močjo in robustno zasnovo namenjeni za temeljito čiščenje trdovratne umazanije.

Prvič je model opremljen s sistemom SRT, ki je skupaj z Digipro brezkrtačnim motorjem zasnovan z namenom optimiziranega in učinkovitega delovanja z dolgo življenjsko dobo.

Moč 3000 W, max. pretok vode 660 l/h, pritisk 180 bar, dolžina cevi 10 m.

  • Brezkrtačni Digipro motor.
  • Max. temperatura vode 60 °C.
  • Nastavljiva šoba 5v1.

Visokotlačni čistilec Greenworks model G70 je najmočnejši in tehnično najnaprednejši visokotlačni čistilec v PRO razredu Greenworksovih visokotlačnih čistilcev.

Z robustno zasnovo ohišja in močnim brezkrtačnim Digipro motorjem je namenjen za vsakodnevno temeljito čiščenje najbolj trdovratne umazanije na različnih površinah in materialih.

Čistilec je opremljen z nastavljivo šobo (5v1) in naprednim sistemom SRT (smart response technology), z namenom optimiziranega in učinkovitega delovanja orodja (moč se avtomatsko prilagaja nastavitvi šobe)

Nastavljiva šoba s petimi stopnjami omogoča učinkovito čiščenje asfalta, betonskih površin, ograj, lesa, avtomobilov, koles,? Po uporabi lahko kar 10 metrsko cev enostavno navijete na vgrajen boben, pištolo, sulico in šobi pa shranite v predel za shranjevanje pribora.

Čistilcu je dodatna še rotacijska šoba in posoda za detergent.

Tehnične podrobnosti

BLAGOVNA ZNAMKA GREENWORKS
TIP ELEKTRIČNI
VRSTA VISOKOTLAČ. ČISTILNIKA NA HLADNO VODO
NAPETOST 230 V
PRITISK 180 BAR
PROSTORN. POSODE ZA DETERGENT 0.45 L
PRETOK VODE MAX 660 L/H
MOČ 3000 W
TEŽA 17 KG
2847335

Specific References

New

16 other products in the same category:

Comments (0)
No customer reviews for the moment.